فندق? :

میوه‌ای فندقی از درخت  فندق است. ظاهر کروی یا بیضی دارد و طولش۱۵–۲۵ میلیمتر و قطرش ۱۰–۱۵ میلیمتر است و دارای پوسته فیبری بیرونی می‌باشد. گونه‌هایی از فندق از فندق معمولی بزرگ‌ترند و در بیشترین رشد دو برابر اندازه معمولی می‌شوند. میوه فندق زمانی که برسد از پوسته بیرون می‌افتد. هسته #بذر فندق خوراکی است و می‌توان آن را به صورت خام یا پخته مصرف نمود. بذر میوه پوستی بسیار نازک و به رنگ قهوه‌ای تیره دارد که پیش از مصرف یا پخت‌وپز، آن را جدا می‌کنند.
از فندق در صنعت شیرینی‌سازی برای ساخت پرالین مورد استفاده قرار می‌گیرد. همچنین با ترکیب آن با شکلاتمی‌توان شکلات ترافل و همچنین محصولاتی همچون نوتلاو فرانجلیکو تولید نمود. روغن فندق نیز که از فندق بدست می‌آید، بسیار خوش‌طعم است و در پخت‌وپز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

فندق از نظر میزان پروتئین و چربی غیراشباع بسیار غنی است، علاوه بر آن حاوی مقادر قابل توجهی از ویتامین ب۱و ویتامین ب۶ و میزان کمتری از دیگر ویتامین‌های ب است.

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

شما می توانید از این برچسب ها <abbr title=“HyperText Markup Language”>HTML</abbr> و ویژگی ها استفاده کنید: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

لطفا برای خرید محصولات با شماره همراه 09145106607 تماس بگیرید مهندس توحید محمدزاده @best_plant رد کردن

X